Google anmeldelser
5.0
Baseret på 9 anmeldelser
×
Facebook anmeldelser
5.0
Baseret på 4 anmeldelser
×
js_loader

Hos Nordskov Media støtter vi de nødlidende i Ukraine (del 3)

Nordskov Media er med i et større velgørende projekt, der har indsamlet 300.000 kroner til Røde Kors' humanitære arbejde i Ukraine.
Røde Kors i Ukraine

Når et af vores nabolande bliver så grusomt angrebet, som det er sket for Ukraine, så er vi alle sammen nødt til at steppe op og hjælpe så godt, vi kan. Det kan du gøre både som privatperson og som virksomhed. I mange tilfælde er den bedste hjælp, du kan yde, at sende nogle penge til de store organisationer, som har det fornødne overblik over, hvor og hvordan de indsamlede penge gør bedst gavn.

Mads Nordskov støtter Røde Kors

Mads Nordskov, som er ejer af mediefirmaet Nordskov Media, finder det helt naturligt at give støtte til det store hjælpearbejde, der foregår i og omkring Ukraine. Det er vigtigt at komme til undsætning, når der sker en så uhyrlig krigshandling, som den, der udspiller sig i Ukraine i disse dage.

Når en stor og meget erfaren organisation som Røde Kors, bliver støttet, så kan man være sikker på, at midlerne bliver fordelt på den mest fornuftige måde. Det er de simpelthen eksperter i. Der er meget, der skal organiseres og fordeles, så det er bedst og mest trygt at overlade den opgave til dem, der har erfaringen.

Vær selv med til at give et bidrag til Røde Kors

Når du køber en medie-ydelse hos Nordskov Media, så kan du vælge at være med til at støtte Røde Kors og deres enorme indsats i og omkring Ukraine. Vi har været med til at indsamle 300.000 kr.

Der bliver samlet ind, og det samlede beløb sendes ubeskåret til Røde Kors. Vil du også være med til at støtte op om det, så kan du vælge at gøre det. Derved kan de mange bække små være med til at gøre en afgørende forskel for mennesker i den værste nød. Det er absolut det, som gavner bedst og flest.

cosmos-co

Naturlige plejeprodukter fra Cosmos Co og Cossy skabt med udgangspunkt i argan olien, og din hud og hårs behov. Få ingredienser men stor virksomhed. Produkterne kan anvendes af alle hudtyper og hårtyper.

curvii

Curvii sælger tøj til kvinder i str. 42-60. Vi sælger alt lige fra kjoler, bukser, jakker, badetøj, undertøj og træningstøj. Vi har specialiseret os i plus size tøj, og har det største udvalg i Danmark.

bullmade

Bullmade er Nordens førende PrestaShop bureau, og beskæftiger sig med e-commerce, digitalisering, markedsføring og rådgivning.

Kids-world er en af Danmarks største online forhandlere af tøj, sko og udstyr til baby, børn og teenagers. Kids-world har base i Esbjerg, hvorfra de sender pakker til ind- og udland.

Maaltidskassen.com giver dig et overblik over de bedste deals paa måltidskasser i Danmark. Sammenlign de bedste priser fra de bedste måltidskasser i Danmark pt.

bedsteseng

F&M Ventures driver flere prissammenligningstjenester og onlinemagasiner. Vi har hver måned over 100.000 brugere.

Truestory sælger oplevelser i hele Skandinavien. Du kan købe dem som en oplevelsesgave eller booke dem til dig selv.

gavejagt

Gavejagt.dk er stedet du skal lede når du skal have gaveideer – vi samler ideer til gave til alle du kender.

friluft

Stort udvalg af tøj og udstyr til jagt, camping, vandreture og masser af andre outdoor-aktiviteter.

Online marketing til virksomheder der skaber resultater.

onlythebest

Anbefalinger af produkter når kun det bedste er godt nok.

Parterapi og familiesamtaler i klinik og online.

become

Funguide er Danmarks største portal for oplevelser og aktiviteter. Vi inspirerer dagligt mere end 1500 besøgende med gode idéer til aktiviteter til polterabends, blå mandage, teambuilding, oplevelsesgaver eller bare gode idéer til en sjov aften eller weekend.

tilhusoghave

BallonMand.dk er Danmarks største udbyder af ballondyr og ansigtsmaling, med over 40 ansatte dækkes det meste af landet uden transport omkostninger.
Vi sørger for glæde og underholdning for børn i alle aldre. Lige fra dagpleje børn til de voksne til en 60 års fødselsdag. Børnene får hunde, sværd, enhjørninge og blomster. De voksne deltager i en times workshop med undervisning og konkurrencer.
Se videoer på hjemmesiden.

15pct

Compara er en dansk tag-rådgivningsvirksomhed, der har eksisteret siden 2006. Vi hjælper over 150 danskere om året med at få lavet nyt tag. Herudover tegner og udfører vi 15-20 førstesalgs- og tilbygningsopgaver. Vi er i dag 9 mand på vores kontor i Søborg.

Evermart forhandler et udvalg af over 12.000 produkter, fordelt på en bred vifte af kategorier – lige fra mobiltilbehør til husholdningsprodukter. Produktpriserne er skarpe, og der er gratis fragt på alle ordre. Evermart har siden 2014 ekspederet over 500.000 glade kunder.

Vil du vide mere om dette velgørenhedsprojekt, kan du læse denne artikel.