Google anmeldelser
5.0
Baseret på 9 anmeldelser
×
Facebook anmeldelser
5.0
Baseret på 4 anmeldelser
×
js_loader

WordPress-udvikling!

Jeg har arbejdet med WordPress siden 2003, hvor systemet blev lanceret og med webudvikling længe før det. Har du brug for et dynamisk website, et plugin eller et nyt design?
Wordpress udvikling

Nordskov Media er ikke et webbureau, men jeg laver af og til websites eller andre løsninger i WordPress for kunder.

Jeg er “supergeneralist” når det kommer til webudvikling, specielt i WordPress. Det vil sige at Jeg taler HTML/CSS flydende, mit andetsprog er PHP og jeg kombinerer nemt de rette plugins og moduler til lige præcis dén løsning du har brug for. Især ynder jeg at arbejde med sitebuilderen Elementor Pro og custom post types fra JetEngine.

Lyder det som sort snak, så frygt ikke, jeg taler også almindelig dansk og kan omdanne din idé til den rette tekniske løsning.

Jeg har ingen standardløsninger

Salg af hjemmesider er i 2021 ofte salg af standarddløsninger. Webbureauer finder en eksisterende template til WordsPress og tilpasser den med dine billeder og tekster.

Jeg er ikke et webbureau og har ingen standardløsninger.

Omvendt er det mig, du skal tale med, hvis du søger en WordPress-løsning der kan noget helt bestemt

Lad os tage en snak om dit projekt

Andre ydelser

Linkbuilding

Jeg har mange års erfaring med linkbuilding og rådgiver dig objektivt, analyserer din linkprofil og agerer broker for at skaffe dig de bedste links.

Avanceret onpage SEO

Jeg optimerer dit website som Google gerne vil have det - baseret på data og analyse ved hjælp af benchmark SEO. Ikke på gætværk eller gamle tommelfingerregler.

Tekster der ranker

Jeg skriver tekster, der ranker i Google, men stadig fanger læseren. Jeg kombinerer ordkraft med maskinkraft og skriver efter den helt rette opskrift.

Søgeordsanalyse

Hvad søger mennesker efter og hvad er deres hensigt? Hvad ranker dine konkurrenter på? Jeg laver et roadmap over hvilke søgeord du skal arbejde med.​

Social Fortress

Byg brand og trust omkring din affiliateside med et af mine sociale fæstningsværker. Jeg tager din affiliateside fra hobbyprojekt til brand.