Om Nordskov Media!

Om Nordskov Media

Nordskov Media ApS blev stiftet i februar 2020 af mig, Mads Nordskov.

Jeg lavede min første hjemmeside i 1995, analyserede søgemaskiner før Google blev opfundet og har arbejdet professionelt med SEO siden 2008.

Jeg har arbejdet inhouse i større og mindre virksomheder, har været selvstændig siden 2014 og har drevet linkbuildingbureau.

I Nordskov Media hjælper jeg mine kunder med at komme til tops i Googles søgeresultater, og med at få konverterende og relevant trafik til deres websites.

Derudover elsker jeg at skrive og kombinerer min passion for ord med analyser og hårde data.

I Nordskov Media udvikler og driver jeg desuden en række affiliateprojekter, ligesom jeg meget gerne arbejder sammen med og for andre affiliate marketers.

Nordhavnskontoret

Jeg holder til i det sorte hus, du kan se på billedet herover. Huset ligger på Skudehavnsvej 5 i Københavns Nordhavn – blandt skibe, containere og byggepladser.

Her sidder jeg sammen med to andre dygtige SEO-folk og nørder SEO til den store guldmedalje, tester, eksperimenter, diskuterer… og arbejder så meget at vagten har vænnet sig til, at her næsten altid er nogen på vores kontor.

Hvis du har lyst til at se stedet og smage en kop kaffe fra vores kapselmaskine, så lav en aftale her.

#workisnolongeraplace

Når vi ikke er ramt af en pandemi, har jeg en tendens til at arbejde mange steder fra, så selvom Nordhavnskontoret er den faste base, kan man også finde mig med min Macbook i Nykøbing Falster (hvor jeg bor), på en kaffebar i København eller i Berlin og Malaga – bare for at nævne et par muligheder.

Random facts om Mads

Følg mig på sociale medier

Virksomheden

Nordskov Media ApS

Skudehavnsvej 5
2150 Nordhavn
CVR: 41 14 81 87

Lunar Bank
Reg 6695
Konto 1001140791

IBAN: DK6666951001140791

Swift:
LUNADK22

Revision:
Talstærk ApS