Google anmeldelser
5.0
Baseret på 9 anmeldelser
×
Facebook anmeldelser
5.0
Baseret på 4 anmeldelser
×
js_loader

Avanceret Onpage SEO!

Jeg analyserer dit content imod op til 2.000 rankingfaktorer i Google's søgeresultater, finder de stærkeste faktorer for dit søgeord og giver dig et roadmap, du kan følge til top-placeringer.

onpage seo

Udover almindelig teknisk optimering af et website (hastighed, sikkerhed mv.) og eksterne links, så er den vigtigste ranking-faktor i Google de ord, søgemaskinen kan læse på din side, samt struktureringen af disse.

Det er det vi kalder for onpage SEO, altså optimering af indholdet på din side.

Når jeg arbejder med onpage SEO, så er det 90% ud fra analyse og data og 10% er baseret på erfaring og viden.

Google ved, hvad Google gerne vil have

SEO har i mange år været baseret på tommelfingerregler og fornemmelser i branchen.

Kan vi én gang for alle begrave de tommelfingre?

I dag ved alle, der arbejder seriøst med søgemaskineoptimering, at tommelfingerregler ikke rækker. Googles algoritmer bliver smartere og smartere og ændres konstant.

Vi går i stedet ud fra, at de websider, der på nuværende tidspunkt ligger i toppen af Googles søgeresultat på et givent søgeord, er netop de websider, som søgemaskinens algoritmer vurderer er de mest relevante for den der søger.

Ergo må vi gå ud fra at de websider gør det helt rigtige på nuværende tidspunkt i Googles øjne.

Hvis vi selv vil have en webside i toppen af Google, skal vi altså forsøge at reverse engineer dem, der allerede ligger der.

Det er det, vi kalder for benchmark SEO.

Fremmedord foruden, så handler det basalt set om at analysere sig frem til, hvilke onpage-elementer, som Google på nuværende tidspunkt foretrækker på side- og søgeordsniveau.

Som altid handler det om værktøjskassen

Du kan altid google dit søgeord og kigge på de sider, der ligger i toppen af søgeresultatet. Du kan manuelt godt tælle ord, kigge på H2-overskrifter, meta title osv. Men taget i betragtning at der er tusindvis af rankingfaktorer, så kommer du hurtigt til kort.

Jeg har sat dette arbejde i system og kan ved hjælp af dels en række avancerede værktøjer og dels min egen viden og erfaring med at formulere tal til ord, skabe et roadmap for lige netop dit eller dine søgeord.

Der er som udgangspunkt tre værktøjer jeg bruger til dette arbejde: CORA, POP og Surfer.

Hvilket eller hvilke, der  bliver anvendt i en konkret case, kommer an på omstændighederne og målet.

CORA er det mest avancerede værktøj, der analyserer top 100 i søgeresultatet for dit keyword og laver korrelationsanalyse af godt 2.000 forskellige faktorer på alle 100 websider. Det er omvendt også meget avanceret og i mange tilfælde som at prøve at installere et fly-cockpit i en Toyota Aygo.

Som regel rækker det mere end nok, at kigge på de mest basale ting som antal ord, H*-overskrifter, meta title osv. Til det er værktøjer som POP og Surfer geniale.

Skal jeg lave et roadmap til dig?

Vil du for alvor give dine konkurrenter kam til håret, så lad mig lave et onpage roadmap for dine vigtigste søgeord.

Det eneste du skal levere til mig er dit/dine søgeord og den/de side(r) du prøver at ranke i Google.

Derefter går jeg i gang med at lave dit unikke roadmap til bedre rankings.

Jeg har en leveringstid på max. 10 dage, hvorefter du modtager min rapport med:

  • hvilke og hvor mange H*-overskrifter du skal skrive
  • hvor mange ord du (eller jeg) skal skrive
  • En liste med alle søgeord, relaterede søgeord, LSI-ord mv., og hvor mange gange de hver især skal inkluderes i din tekst
  • Hvor mange og hvilke søgeord skrevet med fed, kursiv osv. du skal have i teksten
  • Hvor mange og hvilke billed-ALT-tekster du skal lave
  • Hvordan din side er optimeret med Schema versus dine konkurrenter
  • Meget andet

Send mig et par ord

Send mig et par ord om hvilket eller hvilke søgeord du arbejder med, så skal jeg vurdere hvor avanceret en onpage-rapport der er nødvendig for at optimere din side op imod dine konkurrenter. Herefter giver jeg dig et tilbud på, hvad rapporten vil koste at lave.

Andre ydelser

Linkbuilding

Jeg har mange års erfaring med linkbuilding og rådgiver dig objektivt, analyserer din linkprofil og agerer broker for at skaffe dig de bedste links.

Tekster der ranker

Jeg skriver tekster, der ranker i Google, men stadig fanger læseren. Jeg kombinerer ordkraft med maskinkraft og skriver efter den helt rette opskrift.

Søgeordsanalyse

Hvad søger mennesker efter og hvad er deres hensigt? Hvad ranker dine konkurrenter på? Jeg laver et roadmap over hvilke søgeord du skal arbejde med.​

Wordpress-udvikling

Jeg bygger lige det du ønsker dig med WordPress, Elementor og JetEngine. Websites fra bunden - med eller uden avanceret funktionalitet.

Social Fortress

Byg brand og trust omkring din affiliateside med et af mine sociale fæstningsværker. Jeg tager din affiliateside fra hobbyprojekt til brand.