Google anmeldelser
5.0
Baseret på 9 anmeldelser
×
Facebook anmeldelser
5.0
Baseret på 4 anmeldelser
×
js_loader

Affiliate Marketing-konsulent!

Nordskov Media ♥ Affiliate Marketers. Jeg har en hel pakke af ydelser specifikt designet til at tage dig fra hobby til business.

Affiliate Marketing

Affiliate marketing er en industri, der på verdensplan vurderes til at være 82 milliarder kroner værd. Er du affiliate marketer og tænker på det som en hobby, så er det måske på tide at ændre mindset og “treat it like a business”.

Hvis du har ambitioner i forhold til en indtægt baseret på affiliate marketing, men enten mangler lige det sidste for at skubbe projektet det sidste stykke, eller måske bare tid, så kan jeg hjælpe dig.

Jeg har selv arbejdet med affiliate marketing i mange år og besidder alle de evner, der skal til: tekster, linkbuilding, webdesign og -udvikling, konverteringsoptimering mv.

Hvad er affiliate marketing?

Hvis du allerede er affiliate marketer, så spring blot dette afsnit over.

Du kender allerede affiliate marketing-sites. Også selvom du ikke ved at du gør.

Store danske websites som Pricerunner og Momondo er affiliate sites. Hver gang du køber et produkt via Pricerunner, eller en flybillet via Momondo, så tjener disse virksomheder en procentdel af den pris du betaler. Det er affiliate marketing i en nøddeskal.

Der er grundlæggende to (ofte tre) led i affiliate marketing:

  • En virksomhed, der gerne vil sælge deres produkter (annoncøren)
  • En marketer (dig), der kan skabe trafik online (publisheren)
  • Et netværk, der formidler kontakten og holder styr på salg og penge

Sådan kan jeg hjælpe dig

Jeg kan hjælpe dig på tre forskellige måder:

  • Du kan hyre mig som affiliate marketing-konsulent på timebasis, hvor vi i fællesskab stykker indsatsen sammen og bliver enige om ambitioner og budget
  • Du kan købe enkeltydelser (se boksene herunder) og dermed få lige den del du mangler
  • Jeg tilbyder i de rette tilfælde også performancebaserede aftaler

Linkbuilding

Jeg har mange års erfaring med linkbuilding og rådgiver dig objektivt, analyserer din linkprofil og agerer broker for at skaffe dig de bedste links.
Læs mere her

Avanceret onpage SEO

Jeg optimerer dit website som Google gerne vil have det - baseret på data og analyse. Ikke på gætværk eller gamle tommelfingerregler.
Læs mere her

Tekster der ranker

Jeg skriver tekster, der ranker i Google, men stadig fanger læseren. Primære og sekundære søgeord, LSI. Alt er med i mine tekster.
Læs mere her

Søgeordsanalyse

Hvad søger mennesker efter? Hvad ranker dine konkurrenter på? Jeg laver et roadmap over hvilke søgeord du skal arbejde med.
Læs mere her

WordPress-udvikling

Jeg bygger lige det du ønsker dig med WordPress, Elementor og JetEngine. Websites fra bunden - med eller uden avanceret funktionalitet.
Læs mere her

Social Fortress

Byg brand og trust omkring din affiliateside med et af mine sociale fæstningsværker. Jeg tager din affiliateside fra hobbyprojekt til brand.
Læs mere her

Egne affliatemedier

Lad os tage en snak

Skal vi tage en snak om, hvorvidt jeg kan hjælpe dig med at få (større) succes som affiliate marketer? Udfyld formularen herunder, så vender jeg tilbage til dig.