Google anmeldelser
5.0
Baseret på 9 anmeldelser
×
Facebook anmeldelser
5.0
Baseret på 4 anmeldelser
×
js_loader

Case: fra 0 til 25 på “ordblind” + masser af longtail

En case hvor jeg rykkede kundens sværeste søgeord alene ved hjælp af onpage-optimering.
Carina Nord

Carina Nord Læseundervisning tilbyder 1:1 privat læseundervisning for børn med læsevanskeligheder.

Carina kom til mig med en helt ny hjemmeside og ville gerne ranke i Google på søgeordet “ordblind”, samt relaterede ord, da forældre til ordblinde er en stor del af hendes målgruppe.

Jeg lavede søgeordsanalyse og korrelationsanalyse på søgeordet og skrev derefter teksten, der i dag ligger på carinanord.dk/ordblind/.

Siden ranker unden linkbuilding

Der er 2 indgående links til carinanord.dk.

Alligevel ligger Carinas hjemmeside nu #25 i Google på søgeordet “ordblind” – et søgeord med 1.800 månedlige søgninger og stor konkurrence.

Men det er ikke alt.

Carina ranker også på (og får trafik fra) en masse relaterede søgeord som f.eks. “ordblindhed”, “hvad er ordblind”, “symptomer på ordblindhed”, “tegn på ordblindhed”, “er jeg ordblind” osv.

Opdatering

Denne case er fra maj 2020. Nu, halvandet år senere, ligger Carina Nord #7 på “ordblind” efter en minimal linkbuilding-indsats.

Sådan gjorde jeg

Jeg startede med en indledende snak med Carina Nord, hvor vi dels fik identificeret, hvilke søgninger, der var vigtige for hende og dels gjorde mig klogere på emnet, jeg skulle skrive om.

Herefter lavede jeg en søgeordsanalyse, hvor jeg identificerede relaterede søgeord til “ordblind”,  relevante spørgsmål, som læserne søger svar på, samt en lang række LSI-søgeord.

Til sidst identificerede jeg de største konkurrenter i nichen og lavede korrelationsanalyse på top 10 i Google.

Sidste skridt var research på emnet og et stykke skrivearbejde.

Efter at teksten var klar og godkendt, lavede jeg endnu en korrelationsanalyse ud fra den nye tekst og fintunede, hvad der kunne fintunes.

Næste skridt

Næste skridt for at bringe carinanord.dk helt til tops i Google er linkbuilding, der vil kunne bringe siden tættere mod toppen af Google..

Derudover skal vi i gang med at identificere andre relevante søgeord, som kan skabe konverterende trafik til Carinas hjemmeside.

Og så gentager vi ovenstående proces.

Carina Nord

Carina Nord, underviser i læsning i Carina Nord Læseundervisning.

Carina Nord: Min første kunde!

Som nystartet iværksætter med ekspertviden indenfor læsning og læsevanskeligheder, men uden viden om, hvordan jeg tiltrak kunder online, viste samarbejdet med Nordskov Media sig at være det helt rigtige for mig.

Mads har leveret et stykke meget gennemarbejdet analyse- og tekstarbejde.

Og ja, jeg er nu i gang med at undervise min første elev, hvis forældre fandt mig i Google.