Google anmeldelser
5.0
Baseret på 9 anmeldelser
×
Facebook anmeldelser
5.0
Baseret på 4 anmeldelser
×
js_loader

"Done for you" - mere end 20.000 linkmuligheder!

Du kender BOB, NemLinkbuilding, Kryptonite og alle de andre linkservices på markedet.
Kontakt

Linkbuilding har været en stor del af mit liv de sidste 15 år. Der er ikke noget i verden jeg ved mere om end links og linkbuilding. Det er også noget af det sjoveste og mest kreative jeg ved. Det er min hobby, udover at være min forretning.

Hvis du ved at linkbuilding er essentielt for din forretning, men synes at det er svært at skaffe de rigtige links eller simpelthen tager for meget af din dyrebare tid, så synes jeg, at du skal overveje at lægge hele din linkbuilding-indsats over i mine hænder. Til det formål har jeg min Link Manager-service.

Det får du med Link Manager

Først og fremmest bliver din linkbuilding lagt i trygge og kyndige hænder.

Du slipper for at skulle købe og/eller skaffe dine links selv med alt hvad det medfører af kommunikation, tvivl og navigeren i et svært gennemskueligt marked. Jeg har din ryg når det kommer til linkbuilding til dit website.

En Link Manager-aftale med Nordskov Media indeholder:

  • Analyse af eksisterende linkprofil. Jeg gennemgår de links du allerede har, og vurderer hvor indsatsen skal lægges fremadrettet. Jeg analyserer mængden af links, typerne af links og fordelingen af ankertekster mv.
  • Analyse af konkurrenters linkprofil. Jeg laver en oversigt over dine nærmeste konkurrenter og deres linkprofil. Hvor skal vi sætte ind for at slå dem, og er der links de har, som du ikke har?
  • Håndtering af dit linkbudget. Jeg sørger for at du får mest værdi for det budget, du har sat af til linkbuilding.
  • Opfølgning og løbende analyse. Jeg holder dig hver måned ajour med indsatsen og resultaterne og vi tilpasser indsatsen sammen.
  • Support. Du kan altid skrive til mig hvis du har spørgsmål om linkbuilding og/eller får tilbudt et godt link mv.
  • Gratis rank tracker. Alle mine faster kunder har adgang til at tracke op til 100 søgeord gratis.
Gitte Olrik

Gitte Olrik, sælger hverdagsluksus i NORU.

Én af de bedste investeringer jeg har gjort!

Jeg er stor fan af Nordskov Media og deres linkbuilding-service!

Efter jeg er startet op med Nordskov Media, har jeg ikke selv skulle bruge ressourcer på linkanalyser og linkbuilding, men har blot kunnet se hvordan, min forretning er blevet bedre og bedre positioneret ift. mine konkurrenter.

Jeg er selv med til at sætte dagsordenen for linkbuilding-indsatsen, men skal ikke længere bøvle med selv at få de relevante links i hus.

Gratis rank tracker!

Skal vi tage en dialog?

Tænker du, at vi kunne være et godt match og at Link Manager måske kunne være noget for dig? Udfyld formularen herunder og jeg vender tilbage, så vi kan begynde en dialog.

Til dig, der vil selv:

Andre ydelser

Avanceret Onpage SEO

Jeg optimerer dit website som Google gerne vil have det - baseret på data og analyse ved hjælp af benchmark SEO. Ikke på gætværk eller gamle tommelfingerregler.

Tekster der ranker

Jeg skriver tekster, der ranker i Google, men stadig fanger læseren. Jeg kombinerer ordkraft med maskinkraft og skriver efter den helt rette opskrift.

Søgeordsanalyse

Hvad søger mennesker efter og hvad er deres hensigt? Hvad ranker dine konkurrenter på? Jeg laver et roadmap over hvilke søgeord du skal arbejde med.​

Wordpress-udvikling

Jeg bygger lige det du ønsker dig med WordPress, Elementor og JetEngine. Websites fra bunden - med eller uden avanceret funktionalitet.

Social Fortress

Byg brand og trust omkring din affiliateside med et af mine sociale fæstningsværker. Jeg tager din affiliateside fra hobbyprojekt til brand.