Google anmeldelser
5.0
Baseret på 9 anmeldelser
×
Facebook anmeldelser
5.0
Baseret på 4 anmeldelser
×
js_loader

Følg dine søgeord 24/7 - gratis!

Som fast kunde hos Nordskov Media, får du adgang til at kunne tracke op til 100 søgeord gratis. Du får dit eget login, hvor du døgnet rundt kan se hvordan du rykker dig i Google.

Når du har hyret mig til at arbejde med SEO på dit website, om det er onpage eller linkbuilding, så er det vigtigt at du kan følge med i, hvordan det virker i Googles søgeresultater.

Som fast kunde hos Nordskov Media får du tilsendt dit eget login, hvor du 24/7 kan logge ind og tjekke hvordan du rangerer i Google på op til 100 søgeord.

Er du interesseret i en fast aftale?

Udfyld formularen herunder, så vender jeg tilbage så vi kan starte en dialog om en eventuelt samarbejde.

Ydelser

Linkbuilding

Jeg har mange års erfaring med linkbuilding og rådgiver dig objektivt, analyserer din linkprofil og agerer broker for at styrke din hjemmeside.

Avanceret Onpage SEO

Jeg optimerer dit website som Google gerne vil have det - baseret på data og analyse ved hjælp af benchmark SEO. Ikke på gætværk eller gamle tommelfingerregler.

Tekster der ranker

Jeg skriver tekster, der ranker i Google, men stadig fanger læseren. Jeg kombinerer ordkraft med maskinkraft og skriver efter den helt rette opskrift.

Søgeordsanalyse

Hvad søger mennesker efter og hvad er deres hensigt? Hvad ranker dine konkurrenter på? Jeg haver et roadmap over hvilke søgeord du skal arbejde med.​

Wordpress-udvikling

Jeg bygger lige det du ønsker dig med WordPress, Elementor og JetEngine. Websites fra bunden - med eller uden avanceret funktionalitet.

Social Fortress

Byg brand og trust omkring din affiliateside med et af mine sociale fæstningsværker. Jeg tager din affiliateside fra hobbyprojekt til brand.