Norsk linkbuilding

Du kommer ikke til at ranke i Google uden links.

Linkbuilding i Norge er noget anderledes end i Danmark, og kræver både kendskab til markedet og de rette forbindelser - jeg har begge dele.
Norsk linkbuilding

Linkbuilding i Norge

Et stigende antal danske online-virksomheder har bevæget sig ind på det norske marked. Norge har næsten lige så mange indbyggere som Danmark, men er langt mere købestærke, og priserne er højere. Derudover kommer man ikke tættere på rent sprogligt og kulturmæssigt. Så den er lige til højrebenet for dem der ønsker at skalere udover Danmarks grænser.

Men hvad med SEO og linkbuilding?

Hvis du driver forretning på det norske marked, har du også brug for norske links, for at komme til at ranke organisk i google.no.

Selvom du måske tænker, at Norge og Danmark er så tæt på hinanden, at det ikke burde være sværere at skaffe links i Norge end herhjemme, så er jeg nødt til at sige, at det er langt mere kompliceret (og ofte dyrere) at skaffe norske links. Det er der flere årsager til.

  1. Norge har nogle langt strengere regler for dels domæneejerskab og for hvad man må reklamere for. Det har jeg skrevet en del om i denne artikel.
  2. I Norge er det almindeligt at man “lejer” links, og altså skal betale for dem hvert år.
  3. I Norge er priser på links betydeligt højere end i Danmark.
  4. Vil du selv lave outreach eller lignende, knækker du nemt halsen på sprogforskellene.

Sproglige udfordringer

Uanset hvor tæt dansk og norsk er på hinanden, så er der også forskelle nok til, at vi som danskere måske nok forstår det meste norsk, men vi kan hverken tale eller skrive det.

Vidste du, at Norge har to godkendte skriftsprog: bokmål og nynorsk?

Vidste du, at der ikke er en noget der hedder rigsnorsk, men at alle dialekter er officielle? Og en dialekt i Norge kan sammenlignes med sønderjysk eller bornholmsk. Det er næsten sprog i sproget.

Hos Nordskov Media har jeg en række dygtige norske skribenter tilknyttet, der hjælper med det sproglige.

Jeg har knækket koden: norske links, danske priser og vilkår

Jeg har arbejdet med linkbuilding i Skandinavien i en del år, har selv websites på .no-domæner, samt har en række gode forbindelser deroppe.

Derfor kan jeg tilbyde dig norske links fra .no-domæner, men til danske priser og på danske vilkår.

Vil du høre mere, kan du kontakte mig via formularen længere nede på siden.

Jeg har linkbuilding i hjertet

Linkbuilding NorgeLinkbuilding har været en stor del af mit liv de sidste 15 år. Der er ikke noget i verden jeg ved mere om end links og linkbuilding. Det er også noget af det sjoveste og mest kreative jeg ved. Det er min hobby, udover at være min forretning.

Hvis du ved at linkbuilding er essentielt for din forretning, men synes at det er svært at skaffe de rigtige links eller simpelthen tager for meget af din dyrebare tid, så synes jeg, at du skal overveje at lægge hele din linkbuilding-indsats over i mine hænder. Til det formål har jeg min Link Manager-service.

Jeg hjælper naturligvis også gerne med links selv

Gitte Olrik

Gitte Olrik, sælger hverdagsluksus i NORU.

Én af de bedste investeringer jeg har gjort!

Jeg er stor fan af Nordskov Media og deres linkbuilding-service!

Efter jeg er startet op med Nordskov Media, har jeg ikke selv skulle bruge ressourcer på linkanalyser og linkbuilding, men har blot kunnet se hvordan, min forretning er blevet bedre og bedre positioneret ift. mine konkurrenter.

Jeg er selv med til at sætte dagsordenen for linkbuilding-indsatsen, men skal ikke længere bøvle med selv at få de relevante links i hus.

Gratis rank tracker!

Skal vi tage en dialog?

Tænker du, at vi kunne være et godt match og at Link Manager måske kunne være noget for dig? Udfyld formularen herunder og jeg vender tilbage, så vi kan begynde en dialog.

Til dig, der vil selv:

Andre ydelser

Avanceret Onpage SEO

Jeg optimerer dit website som Google gerne vil have det - baseret på data og analyse ved hjælp af benchmark SEO. Ikke på gætværk eller gamle tommelfingerregler.

Tekster der ranker

Jeg skriver tekster, der ranker i Google, men stadig fanger læseren. Jeg kombinerer ordkraft med maskinkraft og skriver efter den helt rette opskrift.

Søgeordsanalyse

Hvad søger mennesker efter og hvad er deres hensigt? Hvad ranker dine konkurrenter på? Jeg laver et roadmap over hvilke søgeord du skal arbejde med.​

Wordpress-udvikling

Jeg bygger lige det du ønsker dig med WordPress, Elementor og JetEngine. Websites fra bunden - med eller uden avanceret funktionalitet.

Social Fortress

Byg brand og trust omkring din affiliateside med et af mine sociale fæstningsværker. Jeg tager din affiliateside fra hobbyprojekt til brand.